| 13.11.2017. ЕВОЛУЦИЈА

Преку телефони, таблети, компјутери и телевизори, со шифри и со финти за да не може да дознае некој друг што и како сте гледале. Можете и да го користите прозорецот за инкогнито во пребарувачите и да ја исчистите историјата на сурфање, ама податоците за тоа каков вид на порно гледате не ги бришете.

Во 2016 година PornHub беше посетена 23 милијарди пати и вкупно се гледаше порнографија 4.599.000.000 часа. Новиот бран на податоци собрани од овие пребарувања ни даде длабок увид на тоа каков вид на забава за возрасни е најпосакувана низ целиот свет.

Изненадувачки, заедничкиот именител на целата планета се секси цртаните филмови, нешто што генерално се смета само за феномен во Јапонија. Овие нови информации, исто така, сугерираат дека приказните се враќаат во порното, да се има содржина, што би се рекло, што има смисла кога ќе размислите колкави зависници сме станати гледајќи со часови тв серии со премногу комплицирани заговори.

 
 

Затоа, гледајте што сакате да си гледате, бидејќи според овие податоци, не постои ништо чудно повеќе.

(194)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени