| 16.05.2018. JAM SESSION

Има батки со прилично тешки раце, а во видеото ќе го проследите целиот натпревар, со финалето на крај.

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени