| 05.04.2018. ПО СВЕТОТ

Повеќето жени одвај чекаат да завршат со породувањето и да станат мајки. Тоа е еден од тешките моменти и тие се нетрпеливи. Исто така повеќето жени чувствуваат страв кога ќе дојде тој ден и кога треба да се породат.

Но и покрај сите силни болки и паника кои настануваат пред и за време на породувањето, една работа е сигурна. Се да помине без компликации и да се погледне детето кое го донеле на свет.

 
 

Но на една жена и се случила ситуација која никој неможел да ја замисли. Таа отишла да се породи, а кога завршило породувањето таа родила камено бебе. Во задните 450 години во медицината се забележани дури 350 вакви случаи. 28 годишната девојка Абоуталиб Захра билабила примена во болница и требало да направи царски рез во 1956 година. Таа се исплашила и стравувала дека ќе умре за време на породувањето па избегала од болницата. Едноставно исчезнала, а после 55 години се вратила во истата болница каде што одлучила да се породи и да роди бебе кое личело на мумија.

Овој случај се нарекува раѓање на камено бебе.

(1)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
03.04.2018. The Chef
02.04.2018. Ливадџија
04.04.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени