| 26.10.2017. ДЕШАВКИ

Date : 22.11.2017. - 26.11.2017.
Location : Скопје
Venue : Public Room
Start : 20:00
Price : Free

Како и секоја година, така и оваа, сo огромна радост ви го претставуваме новото издание на Неделата на дизајн во Скопје! Ве покануваме на креативно, 5-дневно, 24-часовно доживување исполнето со иновативни производи и услуги од дизајнери и врвни брендови од цела Европа, пријатна музика, корисни предавања, работилници за деца и возрасни, вкусна дизајнирана храна…

Влезот е слободен!
Ве очекуваме ~
www.ministryofpleasure.net

______________________________

 
 

As always, it is a great pleasure to present you the new edition of the Skopje Design Week! We invite you to a creative, 5-day, 24-hour experience filled with innovative products and services from designers and top brands from all over Europe, pleasant music, useful lectures, workshops for children and adults, delicious food design…

The entrance is free!
We expect you ~
www.ministryofpleasure.net

(22)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени