| 30.10.2017. JAM SESSION

Видео компилација на смешни ситуации во кои главни актери се децата. Некои намерни, некои ненамерни грешки и ситуации ќе ве натераат слатко да се насмевнете…

(53)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени