| 10.10.2017. ТАБЛА

Амплус Дооел од Скопје има потреба од сметководител.

Опис на работни задачи:
– Комплетно сметководствено работење
– Финансово работење
– Материјално работење
– Даноци
– Плати
– Даночен и финансики консалтинг
– Подготовка на финансиски извештаи

Квалификации:

 
 

Високо образование од областа на економијата. Минимум 3 години работно искуство во финансии и сметководство. Одлично познавање на материјално и финансико работење. Одлично познавање на Англиски јазик, говор и деловна терминологија со развиени аналитички, организациски и планерски способности – усмена, писмена, електронска комуникација.

Позицијата нуди можности за развој, напредување и учество во различни типови финансики проекти.

Сите заинтересирани може да аплицираат на [email protected] најдоцна до 15/11/2017

  
 

(374)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени