02.11.2017.Ливадџија
16.11.2017.Ливадџија
13.11.2017.Ливадџија
| 12.09.2017. ТАБЛА

Градежната компанија Ескаватори-МК од Скопје има потреба од Сметководител минимум 5 години работно искуство во сметководство.

Ако сте заинтересирани за позициијата, ве молиме испратете го вашето CV на [email protected] најдоцна до 20/09/2017

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани и повикани на интервју.

 
 

(256)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени