| 04.12.2017. ТАБЛА

Грант Торнтон Консалтинг од Скопје има потреба од сметководители со следните квалификации:

– Соодветно високо образование
– Минимум од 1 до 3 години работно искуство
– Англиски јазик
– Познавање на MS Office

Сите заитересирани кандидати да испратат кратка биографија на [email protected] најдоцна до 08/12/2017. Само одбрани кандидати ке бидат контактирани.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
03.12.2017. The Chef
01.12.2017. Ливадџија
04.12.2017. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени