| 11.04.2018. ТАБЛА

Друштво за ревизија РСМ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје, објавува оглас за работно место: сметководител со работно искуство за канцеларија во Скопје:

1. Критериуми за работно место:
Кандидатот треба да ги исполнува следните критериуми:
• Високо образование – Економски факултет – додипломски студии (сметководство, ревизија, финансиско сметководство);
• Препорачано минимално работно искуство – 5 год. (работно искуство во финансиско и материјално сметководство, производство);
• Добро познавање на MS Office, посебно на MS Excel;
• Познавање на модерни сметководствени компјутерски системи;
• Способност за раководење со луѓе (тимови до 5 лица);
• Владеење на странски јазик – англиски;
• Добри аналитички способности;
• Уредност;
• Одговорност;
• Умешност да се работи со голем обем на информации;
• Работа во куси временски рокови;
• Исполнителност;
• Способност за индивидуална и тимска работа;
• Одговорна и лојална личност;
• Позитивен став.

Плата: 30.000,- денари

 
 

2. Компанијата нуди:
• Можност за напредок, раст и развој на професионално ниво;
• Пријатна работна атмосфера во млад работен колектив;
• Договор за вработување согласно законските прописи;
• Работно време од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.
• Предвидена основна плата од 30.000,- денари

Вашата професионална биографија и доказ за завршено високо образование можете да ги доставите на следната e-mail адреса: [email protected] со задолжителна назнака „За работно место: сметководител со работно искуство“

Датум на огласот: 04.04.2018

  
 

Прием на апликации до: 20.04.2018

Огласот трае до 20.04.2018 година, а изборот ќе се изврши во рок од 1 месец по истекот на рокот за пријавување.
• Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени