| 09.01.2018. ТАБЛА

Фирмата за увоз и дистрибуција на прехранбени и непрехрамбени производи ВАЈОМАГ ДОО Скопје, која е ексклузивен застапник на повеќе познати брендови, распишува ОГЛАС за пополнување на следното работно место:

– сметководител – 1 извршител.

Кандидатите треба да ги задоволуваат следните критериуми:
– Завршено високо образование
– Co работно искуство
– возраст до 40 години,
– желба за тимска и динамична работа.

 
 

Кандидатите своите CV да ги испраќаат на адреса ВАЈОМАГ улица 1, бр. 161/А, 1043 Петровец или на E-mail: [email protected]

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени