| 02.09.2017. МУАБЕТ

Џими Лин развива технологии за да го детектираат ракот месеци или години пред сегашните методи за детекција. Во ова видео он ќе сподели со вас детали за револуционеранта техника која ги бара малите сигнали на присутноста на ракот преку најобичен тест на крвта, кој го детектира ракот или некои форми од него дури 100 дена пред традиционалните методи.

 

(23)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени