| 09.02.2018. ТАБЛА

Спeцијализирана компанија за Контрола на квалитет на софтвер, има потреба од практиканти кои треба да ги совладаат основните техники на софтверско тестирање, manual и functional testing.

Квалификации: Единствена квалификација е лицето да има завршено или да е во последната година студии на технички факултет.

Потребно е математичко и логичко размислување.

 
 

Доколку се совлада задоволително праксата, практикантот ќе има можност за вработување.

Аплицирајте на [email protected] најдоцна до 03/03/2018.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени