| 19.10.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Од 7 до 77, не постои човек кој не слушнал за нив или еднаш во животот не пробал да направи некоја куќа или робот од Лего коцки. Популарниот дански бренд е застапен насекаде во светот и представува занимација како за мали, така и за големи деца. Погледнете одблиску во фабриката на Лего како се дизанираат финалните производи и како се произведуваат.

(12)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени