| 14.03.2018. ДЕШАВКИ

Date : 17.03.2018. - 18.03.2018.
Location : Скопје
Venue : Public Room
Start : 20:00
Price : Free

На 17-ти март, сабота, во поткровјето на Public Room (Cosy Room) ќе се одржи првиот наш концерт со традиционална ирска музика по повод St. Patrick’s Day.

Lorekeepers Guild:
Слободан Танасковски – вокал, флејта
Дарко Јованов – гитара
Ивона Митревска – придружен вокал
Виктор Танасковски – мандола, придружен вокал
Бојан Матовски – tin whistle, придружен вокал
Андреј Коларовски – бас гитара
Кристијан Тодоров – тапани, перкусии

+ гости

 
 

Концертот ќе почне во 20:00 часот.

Влезот е бесплатен.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени