| 08.05.2018. МУАБЕТ

Глобалната популација понекогаш е доста тешка работа да се разбере. За да се прикажат работите поедноставни, како би изгледала глобалната демографија ако целата светска популација ја намалиме на само 100 луѓе, но да ги задржиме различностите на човештвото како што сега тоа го имаме со 7.5 милијарди луѓе…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени