| 30.04.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Интересно видео во кое се говори за фикционалната можност ако некогашната моќна и голема Отоманска Империја се обедини во денешно време. Факти како екеномски показатели, социјални, географски итн… Погледнете…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени