| 12.04.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Многумина се имаат запрашано каков би бил Тексас, доколку би бил независна држава. Додуша, Тексас и бил независна држава во еден момент од историјата се додека не бил анектиран од САД. Како и да е, погледнете го видеото…

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени