| 01.12.2017. ПО ДОМА

Прашање кое често се поставува за време на последниот месец од годината.

Сепак не е се така тешко, затоа што и мажот кој има се и сешто, едвај чека подарок кој ќе го освежи неговиот стил. Нашите предлози варираат, и има за секого по нешто, па затоа и самата листа не е кратка каква што може и сте очекувале.

Во продолжение на што да се фокусирате, при изборот на празничните подароци за модерните мажи (па и девојки)

 
 

НИКОГАШ ДОСТА ОД РАКАВИЦИ, ШАЛОВИ И КАПИ 

НИКОГАШ ДОСТА ОД НОВИ ЧАНТИ И НОВЧАНИЦИ 

НИКОГАШ ДОСТА ОД НОВИ ЏЕМПЕРИ И РОЛКИ 

НИКОГАШ ДОСТА ОД ГАЏЕТИ 

НИКОГАШ ДОСТА ОД РАЧНИ ЧАСОВНИЦИ И МАШКИ НАКИТ 

HИКОГАШ ДОСТА ОД ДОМАШНО ОСВЕЖУВАЊЕ 

ДОКОЛКУ ИМАТЕ МАЛ БУЏЕТ ОДЕТЕ ЕДНОСТАВНО И ЈАКО 

 

ДОКОЛКУ ОДИТЕ БЕЗ ОГРАНИЧУВАЊА И НОВ АВТОМОБИЛ 

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени