| 07.10.2017. МУАБЕТ

Секоја година, една од седум големи коропорации ќе направи некаква измама. Зошто? За да дознаете, Александар Вегнер не води во економиката, етиката и психологијата на искреноста и постапувањето по правилата на игра, односно законот. Погледнете го ова кратко видео и разберете ги причините за измамите и зошто бизнисмените се однесуваат понекогаш на тој начин.

(17)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени