| 29.11.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Терористичката групација ИСИС губи. Во 2014 година имаше територија со големина на Велика Британија и популација од 11 милиони луѓе. Сега веќе има изгубено повеќе од 60% од таа територија и популација од нешто под 2,5 милиони. Тоа е резултат од тоа што ИСИС си направи непријатели на сите страни – Сирија и руски трупи на западот, турски, американски и курдски трупи на северот и ирачки и американски трупи на истокот. Поразот за нив е неизбежен, она што е важно е што ќе се случува по поразот на ИСИС?

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени