| 04.01.2018. ПО ДОМА

Порано тоа беше табу тема, сега за орален секс се зборува отворено, но сепак, постојат работи кои за посилниот пол се и понатаму енигма. Кога ќе дознаат како овој вид на секс изгледа од женски агол, можеби ќе го променат мислењето.

Жените никако не сакаат кога мажот главата ја поместува кон неговиот интимен предел. Причината е јасна, во таа ситуација, се чувствуваат како сексот да им е обврска, а не задоволство и доброволна одлука.

Припадничките на понежниот пол, повеќе сакаат во орален секс да уживаат во кревет отколку на колена, иако знаат дека тоа на мажите им причинува големо задоволство.

 
 

Мислењата се поделени и кога е оралниот секс под туш во прашање, за многумина овој чин е премногу комплициран.

Жените сакаат за време на оралниот секс да изгледаат убаво, можеби звучи чудно, но дури и тогаш им причинуваат задоволство комплименти за нивниот изглед.

Сакаат мажите да ги предупредат пред кулминацијата, но и да не очекуваат дека жената во секој момент е подготвена за акција.

  
 

(1)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени