| 14.12.2017. МУАБЕТ

Во март 2009, севернокорејски војници за заробиле новинарката Еуна Ли и нејзината колешка Лаура Линг додека тие снимале документарен филм на границата со Кина. Судот ги има осудено на 12 години тешка работа, но американските дипломати некако испреговарале нивно ослободување. Во овој изненадувачки, длабоко човечки муабет, Ли го споделува нејзиното искуство живеејќи како непријател во поправен центар 140 дена и малите гестови на хуманост од нејзините чувари…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени