22.12.2017.Ливадџија
05.01.2018.Ливадџија
| 15.01.2018. ДЕШАВКИ

Date : 31.01.2018. - 31.01.2018.
Location : Скопје
Venue : Театар Комедија
Start : 20:00
Price : 300 мкд

Ова е првата претстава во „Театар комедија“ која ја доживеа 100-тата изведба. СИГУРЕН ИЗБОР!!! 🙂

Режија: Синиша Ефтимов
Сценографија и Костими: Илина Ангеловска

Играат: Тино Костадиновски, Атанас Атансовски, Кристина Ласовска, Тања Мицков и Жаклина Петровска

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени