| 25.02.2018. JAM SESSION

Џабе калапиш мускули на тебе кога овој супермен од Канада може да ги запира и бутка возовите во метрото во Монтреал. Значи само треба да се има желба, не и мускулатура…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени