| 16.04.2018. ПО СВЕТОТ

Додека на Запад е правило дека свадбените фотографии мораат да бидат што повеќе бајковито совршени, во Русија не е баш така. Таму, се чини, поважен им е хуморот, дури и кога не е сјаен.

 
 

  
 

 
loading...
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени