| 06.12.2017. JAM SESSION

Има свадби кои не се памтат и има свадби кои богами, ќе се памтат уште долго време. Особено ако на таа свадба имало некоја незгодна ситуација и камера да го фати правиот момент. Тука имаме компилација на такви незгодни свадбени моменти кои несомнено ќе ве насмеат. Или засрамат, како на вас да ви се случува тоа…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени