| 11.02.2018. ТАБЛА

Comtrade Distribution од Скопје има потреба од вработување на лице како System engineer.

УСЛОВИ
-завршен факултет (Информатика=отсек телекомуникации, информатика)
-добро познавање на англиски јазик (писмено и усмено)
-познавање на напредни компјутерски системи и мрежи
-познавање на Hewlett Packard Enterprise продуктното портфолио како и неговите алатки (IQT, OSS, SPC,..итн) ќе се смета за предност.
-комуникативност

ОДГОВОРНОСТ ЗА
-развивање и реализација на продажбата на серверски и мрежни производи
-комуникација со ИТ партенри
-соработка со ИТ добавувачи
-неделни и месечни извештаи

 
 

НУДИМЕ
-одлични услови за работа
-одговорна работа
-Наградување во согласност со резултатите на работа
-можност за стручно усовршување и развој на кариерата

Доколку сте заинтересирани да станете дел од успешен тим, а ги исполнувате наведените услови, пратете ваша биографија со слика на адреса [email protected]

Рокот за праќање на пријавите е до 15/02/2018. На интервју ќе бидат повикани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени