Сметководител – Санте Плус

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 12/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Групација на болницин Санте Плус отвара оглас за работна позиција сметководител. Потребни квалификации : -Завршено високо образование- Економски факултет, -Владеење на Англиски јазик. -Работно искуство од една година. Плата: 20000 CV на Англиски јазик . (1) 00

Координатор – Мове Оне Интернатионал

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 30/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: PET Quotes Coordinator will provide quoting support for Pet transport inquiries received by Move One for regional and global customers. You will be responsible for producing quotes, response to requests for proposal, and working with all teams within the organization to achieve this. RESPONSIBILITIES:… Read More Координатор – Мове Оне Интернатионал

Административен работник – Санте Плус

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 12/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Групација на болници Санте Плус отвара оглас за работна позиција администратор. Потребни квалификации : -Завршено високо образование. -Познавање на Македонски, Албански јазик. -Познавање на работа со компјутери МS Office . (69) 00

Медари и чувари на пчели

Регион: Австралија Краен рок за пријавување: 14/10/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: +61413697984 Се бараат двајца Медари и чувари на пчели за работа во Австралија. Се нуди: – Спонзор виза за работа во Австралија – Смештај – Плата Квалификации: – Превенција на рој – Одгледување на кралица – Екстракција на кралски млеч (23) 00

Работник во печатница – ЕУРО РОАД дизајн груп

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 13/10/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 02 6142-449 Фирмата ЕУРО РОАД дизајн груп Доо Скопје има потреба од вработување на 1 (еден) работник за работа во плот центар за печатење и пакување на градежни проекти и организација на плот центарот. Квалификации: 1. Минимум завршено средно образование; 2. Задолжително претходно работно… Read More Работник во печатница – ЕУРО РОАД дизајн груп

Медицинска сестра – Санте Плус

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 12/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Групација на болници Санте Плус отвара оглас за работна позиција медицинска сестра. Потребни квалификации : -Завршено средно стручно образование. -Познавање на Македонски, Албански јазик. -Работно искуство -Препораки (16) 00

Адвокатски приправник – адвокат Татјана Нацевска

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 21/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Адвокат Татјана Нацевска бара Адвокатски приправник, дипломиран правник со 300 ЕКТС, со или без работно искуство и со познавање на англиски јазик. Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV на e-mail адресата [email protected] (10) 00

Продавачи на бензинска пумпа – Агенција Хоризонт

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 23/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 078315982 За потребите на својот клиент Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место – ПРОДАВАЧИ ЗА НА БЕНЗИСКА ПУМПА ( Околина на Карпош, Ѓорче, Аеродром, Сингелич ) Потребни квалификации – Ссс – Претходно работно искуство ќе се смета за предност – Познавање на… Read More Продавачи на бензинска пумпа – Агенција Хоризонт

Office Administrator – Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 20/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of administration (related to logistics, technical administration), customer service, accountancy, IT, engineering,… We are an administrative logistic center who is working for large international… Read More Office Administrator – Супорт & Солушонс центер МК

Архитект / градежен инженер – Ројал Васе

Регион: Скопје Краен рок за пријавување: 19/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Работно место ПРОЕКТАНТСКИ НАДЗОР Титула – АРХИТЕКТ/ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР Опис на работа: – Контрола на квалитетот на изведените работи на објект. – Припрема на цртежи за изведба – Следење на динамичен план – Организирање и проверка на доставени материјали – Комуникација со изведувачи на објект… Read More Архитект / градежен инженер – Ројал Васе