Прогласена е за учителка на годината, а потоа една мајка ја откри нејзината мрачна тајна

Кенди Еското била во шок кога дознала што учителкатана нејзиниот петгодишен син всушност прави. Имено, таа забележала дека нејзиното дете со денови се однесува чудно, дека не сака да учи да пишува домашно, плаче откако некој ќе ја спомене градинката. Со оглед на тоа дека детето нема никакви проблеми дома, помислила дека можеби проблемот е… Read More Прогласена е за учителка на годината, а потоа една мајка ја откри нејзината мрачна тајна

Мајката пронајде игла во устата на своето бебе: Детето имало забодени 10 игли од кои шест се остранети, но опасноста по животот постои

Мудасир Каримов, стар само 9 месеци се бори за живот во болницата во Таџикистан. Лекарите во неговото тело пронајдоа 10 игли. Мајката на детето откри игла во непцата на својот син и веднаш го однела во болница. Лекарите пронајдоа вкупно десет игли во черепот на детето, во неговиот нос, нозете, вратот и градите. Лекарите заклучиле… Read More Мајката пронајде игла во устата на своето бебе: Детето имало забодени 10 игли од кои шест се остранети, но опасноста по животот постои