Колку треба сексот да трае за да биде жената задоволена?

Досега многу истражувања се занимавале со тоа колку просечно трае сексот, а студија објавена во „Journal of Sex Research“ откри колку би требало да трае сексуалниот чин, според жените. Според последното истражување научниците откриле дека сексот без предигра во просек трае од пет и пол до седум и пол минути. Но, жените би сакале сексот… Read More Колку треба сексот да трае за да биде жената задоволена?

3 правила за сексот со новото момче да не биде катастрофа

По некое непишано правило, првиот секс со новиот партнер може да биде вистински хаос. Секако, постојат начини да ги намалите шансите да биде така. Со години сте биле со ист партнер кој точно знаел како да ве донесе до лудило, каде да ве бакне за да ви затреперат колената, а што секогаш да одбегнува без… Read More 3 правила за сексот со новото момче да не биде катастрофа