Пробиотска лимонада: Освежувачки пијалак кој е одличен по здравјето

Лимонадата е најдобар избор за врелите летни денови, а можете да го подобрите нејзиниот вкус така што ќе додадете пробиотици во неа. Поради ферментацијата која се случува со оваа комбинација, ваквата лимонада содржи мноштво здрави бактерии кои се есенцијални за нормална функција на дигестијата. Водениот кефир и комбухата се само некои од одличните продукти на… Read More Пробиотска лимонада: Освежувачки пијалак кој е одличен по здравјето