Би можеле да се збогатите: Колку вредат денеска цигарите МТ

На една страна за огласи на социјална мрежа Фејсбук се продава кутија цигари „МТ Филтер” само за колекционери и тоа со почетна цена од 100 евра. И како што тоа обично се случува, цената предизвика дискусија меѓу корисниците на оваа социјална мрежа. Според едни цената за само една кутија цигари од 100 евра е преголема,… Read More Би можеле да се збогатите: Колку вредат денеска цигарите МТ