Шухада а.к.а. Шинејд О’Конор, сега мрази и белци…

Откако неодамна некогаш култната пејачка Шинед О’Конор ги изненади (условно речено, веројатно се навикнати) фановите со веста дека преминува во ислам и ќе се прекрсти во Шухада Давит, сега повторно ја шокира (повторно условно речено) јавноста. This is to announce that I am proud to have become a Muslim. This is the natural conclusion of any… Read More Шухада а.к.а. Шинејд О’Конор, сега мрази и белци…