Координатор – Мове Оне Интернатионал

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 30/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: PET Quotes Coordinator will provide quoting support for Pet transport inquiries received by Move One for regional and global customers. You will be responsible for producing quotes, response to requests for proposal, and working with all teams within the organization to achieve this. RESPONSIBILITIES:… Read More Координатор – Мове Оне Интернатионал

Административен работник – Санте Плус

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 12/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Групација на болници Санте Плус отвара оглас за работна позиција администратор. Потребни квалификации : -Завршено високо образование. -Познавање на Македонски, Албански јазик. -Познавање на работа со компјутери МS Office . (69) 00

Медари и чувари на пчели

Регион: Австралија Краен рок за пријавување: 14/10/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: +61413697984 Се бараат двајца Медари и чувари на пчели за работа во Австралија. Се нуди: – Спонзор виза за работа во Австралија – Смештај – Плата Квалификации: – Превенција на рој – Одгледување на кралица – Екстракција на кралски млеч (23) 00

Медицинска сестра – Санте Плус

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 12/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Групација на болници Санте Плус отвара оглас за работна позиција медицинска сестра. Потребни квалификации : -Завршено средно стручно образование. -Познавање на Македонски, Албански јазик. -Работно искуство -Препораки (16) 00

Адвокатски приправник – адвокат Татјана Нацевска

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 21/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Адвокат Татјана Нацевска бара Адвокатски приправник, дипломиран правник со 300 ЕКТС, со или без работно искуство и со познавање на англиски јазик. Заинтересираните кандидати да го испратат своето CV на e-mail адресата [email protected] (10) 00

Продавачи на бензинска пумпа – Агенција Хоризонт

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 23/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 078315982 За потребите на својот клиент Агенцијата Хоризонт го објавува следново слободно работно место – ПРОДАВАЧИ ЗА НА БЕНЗИСКА ПУМПА ( Околина на Карпош, Ѓорче, Аеродром, Сингелич ) Потребни квалификации – Ссс – Претходно работно искуство ќе се смета за предност – Познавање на… Read More Продавачи на бензинска пумпа – Агенција Хоризонт

Office Administrator – Супорт & Солушонс центер МК

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 20/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Support and Solutions Center MK is a company who is working for large international clients, providing services in the domain of administration (related to logistics, technical administration), customer service, accountancy, IT, engineering,… We are an administrative logistic center who is working for large international… Read More Office Administrator – Супорт & Солушонс центер МК

Архитект / градежен инженер – Ројал Васе

Регион: Скопје Краен рок за пријавување: 19/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Работно место ПРОЕКТАНТСКИ НАДЗОР Титула – АРХИТЕКТ/ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР Опис на работа: – Контрола на квалитетот на изведените работи на објект. – Припрема на цртежи за изведба – Следење на динамичен план – Организирање и проверка на доставени материјали – Комуникација со изведувачи на објект… Read More Архитект / градежен инженер – Ројал Васе

Продавач – Бебе Хоум

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 19/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Bebe Home SKOPJE CITY MALL вработува продавач/ка во ексклузивната продавница за бебешка опрема која се наоѓа во Скопје City Mall. Плата: 18000+ Потребни Квалификации: Задолжително напредно познавање на англиски јазик, напредна работа со компјутери, комуникативност, љуберзност, тимска работа. (11) 00

Продавач – ЈАСС дооел

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 19/09/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 022403030 Компанијата ЈАСС дооел од Скопје со 15 год. успешно застапување на светски познатиот бренд за чоколади „Leonidas” – Fresh Belgian Chocolates, објавува оглас за Продавач Услови за кандидатите – Одлични комуникациски вештини – Добро познавање на англиски јазик – Познавање на MS Office… Read More Продавач – ЈАСС дооел