Го погребале, а тој по два месеци се вратил дома. ДНК тестот потврдил дека лешот е негов

„Покојниот“ Ајгали Супугалиев (63) од Казахстан се појавил на вратите на својот дом два месеци откако семејството погребало леш, за кој ДНК анализата потврдила дека е негов. Неговото исчезнување било пријавено на 9. јули, а телото во фаза на распаѓање, било пронајдено близу неговата куќа скоро два месеци подоцна. Анализата во лабораторијата наводно покажала 99,90… Read More Го погребале, а тој по два месеци се вратил дома. ДНК тестот потврдил дека лешот е негов

Дневна доза хорор: 10 неверојатни настани што се случиле на погреб!

Погребите треба да бидат места каде што оддаваме почит и праќаме последен поздрав кон нашите сакани. Тие се места каде што семејството жали и се поздравува, но некогаш жалењето е само една работа. Кражба на тело На 8 август, 2015 година 25-годишната Џули Мот од Сан Антонио Тексас го загубила животот поради цистична фиброза. Подоцна,… Read More Дневна доза хорор: 10 неверојатни настани што се случиле на погреб!