Продавач – ИМП СОЛЕТА

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 20/07/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 071350563 Личен профил: • Одговорност и прецизност • Способност за тимска работа • Флексибилна, комуникативна и динамична личност • Лојалност и иницијативност Одговорности и задачи: • Услужување и продажба на целокупниот асортиман • Работа на каса (2) 00

Проектант – Албуна Метал Констракшн

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 18/07/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 072215557 Албуна Метал Констракшн ДООЕЛ, е фирма која работи од 2015г за производство на метални конструкции исклучиво за извоз. Во нашето проектантското биро има потреба од уште еден Проектант со работно искуство. Потребно е одлично познавање на софтверските програми Auto Cad 2d i 3d… Read More Проектант – Албуна Метал Констракшн

Овие 8 прашања задолжително да ги поставите на крајот од интервјуто за работа

Разговорот за работа не е важен само за работодавачот да може подобро да го запознае потенцијалниот кандидат, туку и за кандидатот – да може да добие што е можно подобар впечаток за самата позиција, работното место и компанијата која би можела да го вработи. За таа цел, „Бизнис Инсајдер“ ви нуди неколку конкретни прашања, што… Read More Овие 8 прашања задолжително да ги поставите на крајот од интервјуто за работа