Accounts/office administrators – Global 1 logistics

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 16/11/2018 Емаил: global1logistics.net Контакт телефон: 075776444 We are looking for a reliable Billing Clerk to perform tasks that will help us monitor our revenues. You will be responsible for keeping track of money owed to us by customers, preparing invoices and updating records. As a billing clerk, you must… Read More Accounts/office administrators – Global 1 logistics

Контролор – Дрога колинска

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 15/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Стани: Контролор за квалитет Локација: Скопје, СБО Кафе Во склоп на СТРАТЕШКО ВИЗНИС ПОДРАЧЈЕ НА КАФЕ, Атлантик Група ги држи водечките позиции на повеќето пазари на поранешна Југославија. Така, Атлантик Група представува водечки производител на кафе во регионот, во кој доминира потрошувачката на турско… Read More Контролор – Дрога колинска

Стоматолошка сестра – ПЗУ Дентиссимо

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 14/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070633922 ПЗУ Дентиссимо има потреба од вработување на стоматолошка сестра. Сите кандидати со завршено средно медицинско, било кој профил – медицинска сестра, стоматолошка сестра, забен техничар, лаборант, РТГ техничар, со положен државен испит и желба за работа може да аплицира CV на маил: [email protected]Read More Стоматолошка сестра – ПЗУ Дентиссимо

Имаат милиони без да земаат плата: Како заработува британското кралско семејство?

Британското кралско семејство е една од најпознатите семејни лози во светот а кралицата Елизабета е на врвот на листите на најбогати благородници во светот. Членовите на кралското семејство располагаат со големо богатство, но никогаш не сме ги виделе да работат. Сепак, иако се членови на благородничка лоза, членовите на кралското семејство кои не се директни… Read More Имаат милиони без да земаат плата: Како заработува британското кралско семејство?

Работник за обезбедување – Транскоп АД Битола

Регион: Битолски Краен рок за пријавување: 31/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 047/231-192 ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од лицe за приватно физичко обезбедување, со соодветна лиценца за обезбедување од Комората на Република Македонија за приватно обезбедување. Заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV со контакт информации на [email protected] или да се пријават… Read More Работник за обезбедување – Транскоп АД Битола

Business Intelligence Analysts/Developers – Алосис

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 02/01/2019 Емаил: [email protected] Контакт телефон: We are currently looking for a BI developer for our software engineer team based in Macedonia. This position will work closely with our clients to develop analytic solutions, reports, and dashboards to meet the operational improvements and efficiencies in a fast-paced environment. This role… Read More Business Intelligence Analysts/Developers – Алосис

Билетопродавач – Транскоп АД Битола

Регион: Битолски Краен рок за пријавување: 31/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 047/231-192 ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. Битола има потреба од билетари со минимум завршено средно образование. Претходно работно искуство на работно место со продажба ќе се смета за предност. Заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV со контакт информации на [email protected] или да се… Read More Билетопродавач – Транскоп АД Битола

Консултант – ФД М Кеш Македонија

Регион: Велешки Краен рок за пријавување: 30/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070216762 М-Kеш постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати. Во моментот имаме потреба од: Кредитен консултант Работни обврски: Остварување на продажби во однос на индивидуалните и тимските месечни цели; Развој и одржување на база на клиенти на локацијата; Клиентска услуга… Read More Консултант – ФД М Кеш Македонија

Legal translator assistant – OSCE

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 15/11/2018 Емаил: Контакт телефон: Vacancy VNSKPG00540 Job Title: LEGAL TRANSLATOR ASSISTANT Location: Skopje Organization Name: OSCE Mission to Skopje Grade: G5 Closing date of application: No. of Posts: 1 Background The Extra Budgetary project “Monitoring the Activities and the Legal Cases under the Competence of the Prosecution Prosecuting Cases… Read More Legal translator assistant – OSCE

Одржувач на хортикултура – Крин производство Доо

Регион: Прилепски Краен рок за пријавување: 30/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 048 413 705 „КРИН ПРОИЗВОДСТВО“ ДОО, с. Беровци, Прилеп, има потреба од вработување на: 1 лице – за Одржување на паркови и плац Пријавувањето за наведената работна позиција може да биде лично во просториите на „КРИН ПРОИЗВОДСТВО“ ДОО, с. Беровци, П.Фах 112, на електронска… Read More Одржувач на хортикултура – Крин производство Доо