Домашен ликер од малини од само три состојки

Малините се летно овошје кое е богато со витамини и хранливи, но и лековити состојки благодарение на кои се контролираат ревматските болки, холестеролот, метаболизмот и работата на цревата. Исто така, нивниот вкус може да послужи и за уживање, во форма на ликер. Потребни ви се еден и пол килограм малини, еден килограм шеќер (според желбата,… Read More Домашен ликер од малини од само три состојки