Како да не го полните вашиот паметен телефон

Продолжувањето на автономната работа на мобилниот уред зависи од состојбата на батеријата. Во зависност од секојдневната употреба, овој индикатор опаѓа, принудувајќи го корисникот наскоро да побара нов паметен телефон. Постојат околности кои имаат директно влијание врз перформансите на батеријата и работниот век. За да се обезбеди подолг живот на уредот во кој вложивувате пари, препорачуваме… Read More Како да не го полните вашиот паметен телефон

4 животни лекции кои ќе ви помогнат да бидете среќни со себе

Луѓето имаат разни мислења за тоа како се создава среќата. Некои велат дека ќе бидете среќни кога ќе постигнете сè што сакате. Други сметаат дека е погрешно да се „брка“ богатството бидејќи парите не носат среќа. Сигурно имате размислувано кој пат е најдобар за вас. Понекогаш ова може толку да ве збуни што не знаете… Read More 4 животни лекции кои ќе ви помогнат да бидете среќни со себе