Оваа поза е идеална: Утринскиот секс има поголем ефект од 5 шолји кафе

Оваа поза е особено ефикасна за подобро расположение. Утринскиот секс ја поттикнува работата на крвотокот, а со тоа и продуктивноста и задоволството. Поради тоа, акцијата во кревет наутро е многу здрав почеток на денот. Со оглед на тоа што кога сè уште сте сонливи, не сте расположени за претерана „гимнастика“, положбата „crème brulee“ е идеална!… Read More Оваа поза е идеална: Утринскиот секс има поголем ефект од 5 шолји кафе

Предности на утринскиот секс: Еве што се случува со вашето тело доколку имате сексуален однос по спиењето

Сексот ја забрзува циркулацијата, го намалува крвниот притисок, ја ублажува главоболката, ја подобрува самодовербата, го подобрува сонот, го зајакнува имунитетот и ги согорува калориите. Се прашувате зошто би требало да практикувате секс токму во утринските часови? Во продолжение, прочитајте пет одлични причини. Го подобрува односот Пред сè, сексот дефинитивно ги зближува луѓето. Со оглед на… Read More Предности на утринскиот секс: Еве што се случува со вашето тело доколку имате сексуален однос по спиењето