Би можеле да се збогатите: Колку вредат денеска цигарите МТ

На една страна за огласи на социјална мрежа Фејсбук се продава кутија цигари „МТ Филтер” само за колекционери и тоа со почетна цена од 100 евра. И како што тоа обично се случува, цената предизвика дискусија меѓу корисниците на оваа социјална мрежа. Според едни цената за само една кутија цигари од 100 евра е преголема,… Read More Би можеле да се збогатите: Колку вредат денеска цигарите МТ

Автомобилите кои губат најмалку од цената за три години

Сигурноста и евтиното одржување се несомнено водечкиот фактот при изборот на автомобил. Не помало значење за џебот на сопственикот има ис тепенот со кој девалвира автомобилот при купувањето. Експерти од маркетинг агенцијата “Автостат-инфо” и проектот “Вистинска цена” го анализираа секундарниот пазар на автомобили во Русија за да се одлучат кои брендови и модели губат најмалку… Read More Автомобилите кои губат најмалку од цената за три години