Шухада а.к.а. Шинејд О’Конор, сега мрази и белци…

Откако неодамна некогаш култната пејачка Шинед О’Конор ги изненади (условно речено, веројатно се навикнати) фановите со веста дека преминува во ислам и ќе се прекрсти во Шухада Давит, сега повторно ја шокира (повторно условно речено) јавноста. This is to announce that I am proud to have become a Muslim. This is the natural conclusion of any… Read More Шухада а.к.а. Шинејд О’Конор, сега мрази и белци…

Шинејд О`Конор премина во ислам: Со гордост станав муслиманка!

Ирската пејачка Шинејд О`Конор деновиве на Твитер објави фотографии од себе си со хиџаб, како и видео на кое пее Азан – повикот за молитва. Таа соопшти и дека преминала во ислам и го променила своето име во Шухада Давит. – Објавувам дека со гордост станав муслиманка. Тоа е природен крај на патувањето на секој интелигентен… Read More Шинејд О`Конор премина во ислам: Со гордост станав муслиманка!