Највкусната диета: Со компир и јогурт ќе симнете 5кг за 3 дена

Совршен избор доколку овој викенд треба да сте послаби за – 5 килограми. Внесувате многу малку калории но благодарение на компирот ќе се чувствувате сити и задоволни деновите додека сте на оваа диета. Ден 1 Појадок: 1 варен компир без сол, 1 чаша јогурт Ручек: 2 варени компири без сол, 1 чаша јогурт Вечера: 2… Read More Највкусната диета: Со компир и јогурт ќе симнете 5кг за 3 дена