Актерот Џони Деп доби нова тужба на негова адреса за напад на работник на сетот за филмот „City of lies“

Мажот на кого Џони Деп му се нафрлил и му викал  „Ќе ти дадам 100.000 долари ако ме удриш“ најверојатно и ќе ги добие тие пари откако поднесе тужба против холивудскиот актер за физички напад. Лани беше објавено дека Деп нападнал менаџер за локација на сет бидејќи го надминал предвидениот термин за снимање на улиците… Read More Актерот Џони Деп доби нова тужба на негова адреса за напад на работник на сетот за филмот „City of lies“