Златна Бубамара 2018 – За подобар живот

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

ЗЛАТНА БУБА МАРА НА ПОПУЛАРНОСТА, 21 издание во 21 век ЗА ПОДОБАР ЖИВОТ Почитувани љубители на добра забава, чист воздух и ПОДОБАР ЖИВОТ, доаѓа 21 издание на Златна БУБАМАРА, кое не смеете да го пропуштите. Бидејќи нема чист воздух и подобар живот, единствено ни преостанува – добра забава! Ја затворија Универзална, ни го затворија Метрополис –… Read more »

Професии што ќе бидат во пораст во 2018 година

Posted by & filed under ЕВОЛУЦИЈА.

Иднината на работата ќе биде утврдена од вештачката интелигенција и автоматизацијата. Овие технологии ќе елиминираат некои работни места, но и ќе создадат нови можности и поголема побарувачка за работните места што луѓето ги извршуваат најдобро. Ова се позициите што ќе бидат во пораст оваа година. Машински тренер Потребна е многу напорна, тешка работа за тренирање… Read more »

Како правилно да ги испланирате целите за да ги остварите во новата година?

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Најчесто луѓето ја завршуваат годината со желби за подобра наредна година и веруваат дека во новата година ќе свртат нов лист и ќе почнат од почеток. Се даваат ветувања и се кројат амбициозни планови за успех и остварување на целите. Но, многу е важно правилно да го направите овој план со цел навистина да има ефект… Read more »

Детален хороскоп за секој знак поединечно: Еве што ве очекува во 2018

Posted by & filed under ПО ДОМА.

Овен За овените 2018 година ќе биде многу возбудлива. Годишниот хороскоп покажува дека целиот напор на Овените ќе се исплати во 2018 година. Година за кариера и приходи, како и позитивна енергија и мотивација. 2018 година ќе биде одлична за овените кога се во прашање парите. Многу од вашите проекти, идеи ќе дадат резултати во… Read more »