Кога ќе ја примораш морнарицата да се извинува за твојата смисла на хумор…

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

“Погледни на небото, дали е тоа птица? Дали е авион? Не, не, чекај … тоа е џиновски небесен пенис”… Тоа отприлика биле зборовите на усните на жителите во државата Вашингтон пред некој ден, откако еден пилот на американската морнарица одлучи да ја прикаже својата смисла за хумор и “нацртал“ пенис на небото. Сеуште неименуваниот пилот… Read more »

Изневерена жена принудила авион на Катар Ервејс да слета…

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Авион на Катар Ервејс беше принуден да слета кога бил на сред рута, откако една жена која го искористила палецот на заспаниот сопруг за да му го отклучи телефонот, открила дека човекот има афера. Двојката и нивното дете летале на одмор за Бали, Индонезија, по качувњето во Доха. Жената постојано го удирала својот сопруг откако… Read more »

Неееемааааа, нееемаааа… ечи во авион!

Posted by & filed under JAM SESSION.

Видеото е објавено од Џон Киркоф на јутјуб. Млад музичар распали со „Македонско девојче“ на саксофон во авион. Не се знае дали си оди или се враќа во Македонија. Поверојатно е дека си оди, оти од тука сите си одат со песна. Без оглед на се, тоа е Македончето. (9) Тим ЗА -0%    … Read more »