Снежана и седумте џуџиња (Балет за деца)

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

21.01.2018 / 12.00ч. СНЕЖАНА И СЕДУМТЕ ЏУЏИЊА Балет за деца од Богдан Павловски Режија, кореографија и инсценација: Витолд Борковски Либрето: В.Борковски и С.Петровски (според приказната на браќата Грим) ЕКСКЛУЗИВНО!!! За првпат во улогата на Снежана настапува Стефанија Гаштарска студентка на престижната балетска академија Бољшој од Москва. Билетарница на МОБ: 02 3118-451 онлајн: www.mob.mk (40) Тим ЗА… Read more »