Предлог балкански плажи за ова лето

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Топлото време со себе си ги носи плановите за летување. Доколку досега не сте имале можност да посетите некоја балканска плажа, тогаш вреди да го прочитате овој текст кој ќе ви го понудиме. Балканските плажи ни се најблиску и можеме да поминеме едно летување и со помалку пари. Почнувајќи од Црна Гора, Хрватска, па се… Read more »

Balkan It Conference

Posted by & filed under ДЕШАВКИ.

2 Days of Intensive Information and Networking – 18/19.05.18 (Fri./Sat.) – Skopje, Macedonia WHAT DOES THE BALKAN IT CONFERENCE OFFER? Obtain never-before insights into expanding your software development team into the Balkans. – Business workshops – Developers – Networking JOIN THE MOST IMPORTANT IT CONFERENCE IN THE BALKANS BITCO attracts IT and software companies from… Read more »