Кога ептен ти дошло до мажење…

Posted by & filed under JAM SESSION.

Дефинитивно ваква битка за бидермаер немате видено досега. Ова е можеби најжестоката и најдолга „борба“ за бидермаер. Овие две девојки никако не попуштаа, секоја очајно пробуваше да го присвои. Ако не беа прекинати, сигурно битката ќе траеше повеќе. Ваков обичај дефинитивно не сме виделе на друго место. Во продолжение можете да го погледнете видеото. (78) Тим ЗА… Read more »