Богатство преку ноќ: Случајни откритија на 6 обични луѓе кои им донеле многу пари

Posted by & filed under ПО СВЕТОТ.

Скромно наследство или стар предмет купен на пазар, понекогаш може да крие огромна вредност и да ви го промени животот. Во свет во кој ни станува сè потешко да поверуваме дека чуда навистина се случуваат и дека животот може да ви се промени на подобро за миг, овие приказни ќе ви го разубават денот. Неколку луѓе… Read more »

Апсурдното богатство на Пабло Ескобар

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Моментот кога Пабло Ескобар бил на врвот на моќта, се проценува дека тежел некаде околу 30 милијарди долари во денешни пари. Или колку буџетот на Македонија за 10-12 години собран на купче. Е сега, никој од нас нема видено со очи толку пари, па целта на ова видео е да проба да ви долови како… Read more »

Милјардерите на Дубаи – луксузни куќи и играчки

Posted by & filed under ДОКУМЕНТАРКА.

Погледнете во екцентричните животи на оние ултра богати во Дубаи, од нивните домови и играчки до лудите имиџи и стилови. Кога имаш пара брате, можеш што сакаш, така фнкционира светот. Види што пропуштаме, дајте пари да правиме…   (230) Тим ЗА -0%     Тим ПРОТИВ 0% Гласањето е затворено